Ompelimo

Käytössämme on Typical -suoraommelkone ja Typical -teollisuussaumuri, jolla valmistamme suurimman osan tuotteistamme. Lisäksi löytyy pari tavallista ompelukonetta jolla tehdään kevyemmät ompeleet. Ompelimo sijaitsee samoissa tiloissa Ilona Rantasalmi -yrityksen kanssa Mantan Puodissa, Ohitustie 7 Rantasalmella. Pystymme siis myös hyödyntämään heidän konekantaansa ja mainiota ammattitaitoaan.

Oma tuotanto

Meillä on omaa tuotantoa, joka on tällä hetkellä ulkoiluasusteita ja erilaisia säilytyspusseja retkeilytarvikkeille. Ne tuotteet tunnistat FinnTrek logosta.

Korjausompelu

Teemme korjausompelua vaatteille, asusteille, retkeilytarvikkeille, venekuomuille, teltoille, makuupusseille, erilaisille hihnoille ja kiinnikkeille ym, ym. Yleisin korjaustarve on vetoketjun vaihto tai ratkennut sauma.

Tilaustuotteet

Tilauksesta teemme mm veneiden kuomuja, verhoilua, erilaisia säilytys- tai suojapusseja ja jonkin verran myös ulkoiluvaatteita.


Tilaustöiden teko alkaa tarpeesta. Valmistuotteista ei joko löydy tarvittavaa tuotetta tai sitten valmistuote ei ole muuten sopiva. Asiakkaan kanssa yhdessä mietitään sopivaa ja toteuttamiskelpoista ratkaisua ja ei kun kynä käteen ja piirtämään sopiva malli. Tuotteen toimivuus ja tarkoituksenmukaisuus ovat tällöin avainasemassa. Lisäksi pienillä asioilla saadaan tuotteelle yksilöllinen ilme.

Tässä esimerkkinä pienelle hiihtäjän alulle tehty monokassi, johon lisättiin tyttömäiset pinkit kantohihnat, joka ilahdutti pientä hiihtäjää suuresti.