Mantan Puoti

Mantan Puoti on kotikutoinen "kauppiastalo", jossa tällä hetkellä toimii kolme yrittäjää. Toiminta on aloitettu vuonna 2013. Yksi yrityksistä on FinnTrek, jonka yrittäjän toimin minä, Elina Enho. Ideana on toimia yhteisissä tiloissa ilman väliseiniä ja harjoittaa tuotteiden valmistusta ja vähittäismyyntiä yhteistyössä. Yhteistyö kolmen erilaisen yrittäjän kesken on ollut yllättävän vaivatonta ja monta hauskaa hetkeä ja joskus myös joitakin ikäviäkin, on saanut jakaa toisten pienyrittäjien kesken.

Markkinoimme paljon yhdessä ja järjestämme tapahtumapäiviä ja tempauksia sekä kuljemme messuilla ja markkinoilla joskus yhdessä. Silti jokainen on vapaa tekemään oman yrityksensä eteen sen minkä haluaa ja jaksaa. Meillä on yksi yhteinen kassa ja maksupääte. Olemme jakaneet myymässä olon niin, että jokaisella on tietty määrä vastuupäiviä, jolloin se henkilö huolehtii ovien avaamisesta ja sulkemisesta, kassan laskemisesta ja toimii tavallaan myymälävastaavana. Myymme myös kaikki toistemme tuotteita ja se edellyttää tietysti toisen yrittäjän tuotteisiin tutustumista ja luottamista toisiinsa.

Olemme pystyneet kääntämään erilaisuutemme monipuolisuudeksi ja voitoksemme. Toimintavuosien aikana muutoksia on ollut jos jonkinlaista, mutta joustavuus, kärsivällisyys ja asioista selkeästi puhuminen on ollut meidän vahvuutemme. Tervetuloa tutustumaan yrittäjiin ja tuotteisiimme Rantasalmelle!

Tästä alta löydät linkit muiden Mantan Puoti -yrittäjien sivuille.

P.S. Talossa on vielä yksi kolo vapaana ahkeralle yrittäjälle, vaikkapa suutarille ...

Ilona Rantasalmi

Trikoovaatteiden valmistus ja myynti. Raikkaita ja iloisia trikoovaatteita koko perheelle. Verkkokauppa.

Metsä- ja Erävaruste Diana

Metsästys- ja metsätyövaatteita erityisesti naisille, mutta myös miehille sekä paljon muuta asiaan liittyvää. Verkkokauppa.

Artikkeli Mantan Puodista Taloudentekijät -lehdessä:

Mantan Puoti - Rantasalmelainen miniostari